Heb je een bedrijf in de voedselindustrie dan weet jij als geen ander dat goed personeel goud waard is. Hoe kan ook jij ervoor zorgen dat de werving en selectie van jouw team zo goed mogelijk verloopt? Daarvoor kan je kijken naar agri recruitment. Bij recruitment bedrijven zoals CeresRecruitment wordt er dan met jou gekeken naar de beste toevoegingen voor jouw bedrijf.

Mocht jij zelf een starter zijn in de agrarische sector kan je ook terecht bij dit soort bedrijven. Bijvoorbeeld als Young Professional kan je kijken naar mogelijke switch-mogelijkheden. En zo kan ook jij de volgende stap in jouw carrière zetten. Lees meer over het werven van goed personeel in deze blog op Duurzaaminjewerk.nl!

De werkwijze van CeresRecruitment

Wanneer je er toch voor kiest om dat extra beetje hulp te zoeken omtrent agri of food recruitment, kom je waarschijnlijk zo bij Ceresrecruitment. Dit bedrijf heeft al ruime ervaring met werving & selectie en andere facetten binnen recruitment. Wat daarbij komt is dat de specificatie van Ceres ligt in de landbouwindustrie.

En mocht u met uw bedrijf bij Ceresrecruitment willen weten wat de werkwijze exact inhoudt, kan je een kijkje nemen op hun website. Daar staat de werkwijze op transparante wijze uitgelegd. Er zijn in totaal vijf stappen bestaande uit de analyse, mediacampagnes, de werving van kandidaten, de selectieprocedure en begeleiding. 

Duurzaam werken over de grenzen

CeresRecruitment is naast Nederland ook werkzaam in het buitenland. En met vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Polen zijn de opties niet schaars. Ook zijn er met Ceres International banen verder dan dat te vinden in Rusland, Azië, Noord- of Zuid-Amerika. Dan zal je waarschijnlijk bij jezelf denken: welke voordelen brengen internationale banen dan met zich mee?

In ons land is er veel werk in de agrarische sector, toch heeft werk over de grenzen unieke voordelen. Zo kan degene die de stap maakt naar het buitenland zijn of haar netwerk verder uitbouwen of wordt de tweede taal verbeterd of zelfs een nieuwe taal aangeleerd. 

goed personeel recruitment

Jouw stempel in de duurzame landbouwwereld

Als je nog niet zeker weet welke kant in de landbouwsector je op wilt, is dat best te begrijpen. Er zijn immers zoveel verschillende beroepen te beoefenen in deze veelzijdige industrie. Toch moet je ergens beginnen om ook jouw stempel in deze landbouwwereld te zetten.

Daarvoor kan je als eerst kijken naar welke agri vacatures en food vacatures open staan. Dit kan in beide binnen- en buitenland en aangezien er altijd eten geproduceerd moet worden, zal er ook altijd werk zijn.

De tandwieltjes in het bedrijf

Al met al is er veel te doen in de landbouwsector. Of je veehouderij of in de tuinbouw zit er zijn er veel beroepen te beoefenen in deze sectoren. Zo kan je richting verkoop & marketing, supply chain & logistics, maar ook op gebied van keuring en duurzaamheid is er veel te vinden.

En alle soorten banen zijn even belangrijk. Je kan naar een bedrijf kijken en de verschillende banen zien als tandwieltjes, alleen als deze allen goed werken, werkt het bedrijf. Daarom is ieder werknemer even belangrijk, ook in de landbouw. Want zoals gezegd is goed personeel goud waard!

Categorieën: Arbeid

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *